The Soddenly Submitting Ritual - The Dirt Says Hot, The Label Says Transcribir.

Hitta bra inredning på nätet

Har hittat så mycket fin inredning på nätet, vill göra om allt hemma. Det finns verkligen så mycket man kan få inspiration av online. Det är kul att det går att hitta så bra inredning online, det finns verkligen så många bra och kreativa inredare som har fina bloggar på nätet.

Vad ska man välja?

Det jag mest tycker om med att kölål på inredning är sovrum och badrum, det är något som jag är svag för. Det finns så mycket fint och jag önskar att jag hade fler rum som jag kunde inreda. Skulle vilja ha så många olika stilar för det är ibland svårt att bestämma sig för bara en. Såg till exempel ett sånt fint kakel som skulle var väldigt fint i ett badrum men som även skulle kunna vara fint i köket eller i hallen. Det är ett marockanskt mönster som jag tycker är så sjukt snyggt. Det blir så fint till ett par kala väggar eller varför inte bara putsade i grått. Det är något som jag skulle vilja ha i mitt hem.

Min mamma har alltid tyckt det har varit väldigt kul med inredning och hona är väldigt duktig på det också. Hon är väldigt duktig på att få det hemtrevligt. vart vi än har bott och där dom bor nu så är det väldigt fint och hemtrevligt, skulle säga att det är hennes styrka. Hon tycker också mycket om att kolla i inredningstidningar och jag kommer ihåg att sethar alltid funnits sådana tidningar hemma när jag växt upp, det var hennes lyx att unna sig en fin inredningstidning. Jag är mer för att kolla inredning online för det går så mycket snabbare plus att man kan kolla det lite när som helset när man känner för det.

Ja det är verkligen kul med inredning för man kan skapa något nytt.